Serveis

Ferrer Germans. Magatzem

Assistència tècnica

La preparació tècnica i experiència dels nostres Agents comercials és la millor garantia per aconsellar-li l'embalatge adequat a les necessitats funcionals de protecció i presentació del productes, a uns preus i condicions de servei molt competitius.

Ferrer Germans. Magatzem

Flexibilitat

La nostra capacitat de producció i l'automatització de les màquines case–maker ens permet atendre amb eficiència grans i petites comandes, per ajustar-nos a les seves necessitats d'aprovisionament amb gran agilitat.

Ferrer Germans. Camió de distribució sortint del magatzem

Just in time

A petició del Client podem garantir l'aprovisionament d'embalatges per satisfer els programes de fabricació, minimitzant els estocs.

La darrera ampliació del modern magatzem ens permet mantenir uns estocs de productes acabats del client per atendre possibles canvis urgents en els programes de fabricació.

Mapa del radi d'acció de Ferrer Germans per Espanya i França

Distribució

La flota de camions pròpia cobreix amb la freqüència adequada les rutes de servei establertes, minimitzant costos de distribució. En comades de càrrega complerta o urgents el servei és de porta a porta, minimitzant el temps de transport.

Un dels nostres millors avantatges competitius és la rapidesa i fiabilitat en el compliment del termini de lliurament.

La nostra localització estratègica, a la cruïlla d'importants vies de comunicació (A-2, C-15 , C-37) ens permet proporcionar des de l'Anoia un excel·lent servei tant a les comarques centrals de la Catalunya, com a les comarques del voltant: Baix Llobregat, Penedès, terres de Lleida i Tarragona, etc.

INDUSTRIAS FERRER HERMANOS, S.L.U.
Pol. Ind. Plans d’Arau · 08787 La Pobla de Claramunt (Barcelona) · T. 93 808 60 04